Kortingsactie Langste Dag

Met de Willemsvaart naar Sail op Scheveningen

Tijdens Sail op Scheveningen komen circa 25 zogenaamde Tall Ships en vele andere schuiten naar de haven van Scheveningen. De aankomst, als de driemasters van achter de horizon op komen zetten en naar de kust toe varen, alleen al is spectaculair. Tijdens het verblijf in de haven kunt u de klassieke schepen bezoeken.
Wat is er leuker om al vanaf het Centraal Station naar de kust toe te varen via Prinsessegracht, Koninginnegracht en Het Kanaal. Dat kan dit jaar met de Willemsvaart.
De sneldienst in de ochtend kost 5 euro per persoon. ’s Middags zijn er Groepsvaarten mogelijk met vrienden, familie, scholen, bedrijf of kantoor. U kunt kiezen voor de borrelvaart (29,50 per persoon voor hapjes/3 drankjes per persoon en boottocht van een uur). Voor 45 euro per persoon is de tocht inclusief bus vervoer vanaf de Haringkade (waar de boot stopt, naar het Sail terrein in de haven.


Langste dag
 

Speel mee en win…
Gratis naar Sail met de Willemsvaart ? Dat kan. Win een vaart voor 2 personen gratis naar zee. Speel “Ter Land, ter Zee en in de Lucht” met (meiden t/m 16 jaar) Julia (15 jaar) of (vrouwen van 17 jaar en ouder) met een van onze lange volwassen vrijwilligers (v). We spelen het spel voor aanvang van de tocht.

10 jaar Willemsvaart, rug tegen rug actie met MarTientje
Op 23 juni 14.00 uur kunnen lange dames een gratis boottocht over Prinsessegracht, Koninginnegracht en Het Kanaal winnen voor 10 personen (op een datum naar keuze in 2019) als zij langer zijn dan Martine, onze langste vrijwilligster. We meten rug tegen rug. Een eerlijke wedstrijd. Opgeven voor deze wedstrijd kan via de mail : info@willemsvaart.nl