September

September

Een dagje strand begint met de boot..
Met de Willemsvaart naar de kust. Dat kan sinds 2009.
Boottochten in de stad zijn echter ook mogelijk.

Reguliere vaarten op dinsdag t/m vrijdag
Toeristische vaarten naar het strand starten op dinsdag t/m vrijdag om 11.00 uur bij aanlegplaats Centraal Station. Deze duren anderhalf uur en eindigen bij de Haringkade/Vijzelstraat. Circa 500 meter van het Seinpostduin/de kust.

Bij het Seinpostduin vindt u in voorjaar, zomer en herfst gezellige strandpaviljoens. Haven en Pier zijn ook dichtbij.
In het centrum van Scheveningen liggen winkelstraten als Badhuisstraat en Keizerstraat. U vindt daar leuke restaurants. Tip : “Lente, Thee en Chocola” en gezellige winkel tussen aanlegplaats en kust (Marcellisstraat)

Musea als Beelden aan Zee, MuZee en het Circustheater liggen eveneens op loopafstand van de aanlegplaats. Tram 1 en tram 11 brengen u terug naar de stad.

Om 14.00, 15.00 en 16.00 uur (dinsdag t/m vrijdag) zijn er boottochten van een uur. Deze starten bij de Toussaintkade, ter hoogte van huisnummer 18. We varen richting Smidswater en Hooigracht en eindigen weer bij de Toussaintkade. In de omgeving van aanlegplaats Toussaintkade vindt u gezellige winkelstraten en volop horeca. U kunt ook de tuin (“Prinsessetuin”) van Paleis Noordeinde bezoeken.

Prijzen :
De ochtendvaart naar zee duurt 1,5 uur en kost :
14,00 euro voor passagiers van 12 jaar en ouder.
Voor kinderen van 3 t/m 11 jaar betaalt u 5 euro (0/2 jaar is gratis).

De middagvaarten van een uur kosten:
11,00 euro voor passagiers van 12 jaar en ouder.
Voor kinderen van 3 t/m 11 jaar betaalt u 5 euro (0/2 jaar is gratis).

Vaartdetails verhuur

Ochtendvaart
0 t/m 2 jaar 3 t/m 11 jaar 12 jaar en ouder
Gratis €5 €11
Middagvaart
0 t/m 2 jaar 3 t/m 11 jaar 12 jaar en ouder
Gratis €5 €11

Informatie

Tip: Deze boottocht eindigt bij de Haringkade 97, vanaf dat punt is het ongeveer 8 minuten lopen naar het strand. Op de helft, ter hoogte van Haringkade 1 bevindt zich (direct op de hoek, met adres Marcelisstraat 255b) “Lente Thee & Chocolade”. Men heeft o.a. thee uit Japan, China en India en heerlijke chocolade.

Vanuit “Lente” heeft u uitzicht op de voormalige binnenhaven. Het is vanaf die locatie nog maar 4 minuten lopen langs de Badhuiskade en het Seinpostduin naar het strand.

Heeft u interesse in deze rondvaart? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact