juli t/m september

juli t/m september

Royal Prinsjesvaart - 17 september 2019
Prinsjesdag is meer dan alleen de rijtoer en de Troonrede. Beleef het allemaal met de Willemsvaart. Sinds 2009 organiseren wij de (Royal) Prinsjesvaart.

We starten om 12.00 uur met een boottocht van Centraal Station Den Haag (Prinsessegracht 4)naar de Prinsessewal (achter Paleis Noordeinde). Daar heeft u een uniek zicht op de aankomst van de militairen die later zullen meelopen in de Koninklijke stoet.

Om 12.45 heeft u een mooi uitzicht op het vertrek van de koetsen naar Noordeinde. Vervolgens varen we naar het Lange Voorhout waar u de koetsen voorbij ziet komen met de Koninklijke familie.

Zodra de Koning de troonrede voorleest zullen bij het Malieveld saluutschoten klinken (totdat de Koning de Ridderzaal weer verlaat). Wij brengen u er naar toe en daarna gaan we terug naar het Lange Voorhout en vervolgens het Staldepartement. Desgewenst brengen we u terug naar het station. U kunt er ook voor kiezen eerder uit te stappen en iets te gaan drinken op een terrasje in de binnenstad.Wij leggen dan voor u aan bij de Veenkade, Hilton/Panorama Mesdag of de Hooikade. De prijs voor dit unieke Oranje-arrangement is 20 euro per persoon.

Voor mensen die iets minder goed ter been zijn is er de Prinjesronde. Stat is eveneens bij het Centraal Station rond 11.45 uur. We varen met u een mooi rondje rond de stad, waarbij u eveneens de sfeer van Prinsjesdag ervaart. Aan boord is koffie en thee. De prijs is 20 euro per persoon.

Heeft u interesse in deze rondvaart? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact