Themavaart

Mei & juni

4 mei, Dodenherdenking bij Madurodam
De Willemsvaart vaart om 18.00 uur weg vanaf aanlegplaats Centraal Station (tegenover Prinsessegracht 4) naar Madurodam waar ook dit jaar een bijzondere (kinder)dodenherdenking is.

De tocht is voor kinderen en begeleiders gratis.

Om 21.00 uur varen we terug naar de stad.
Vooraf reserveren, maximaal 46 passagiers.

Reserveren kan via de mail (info@willemsvaart.nl) , telefonisch (06 1985 32 80) en op ons kantoor (open vanaf 30 april), Veenkade 4.

Meer informatie over de Fair zelf staat op de site van de TongTongFair www.tongtongfair.nl

23 mei t/m 2 juni
De Willemsvaart verzorgt voor het 10e jaar op rij TongTongVaarten van aanlegplaats Centraal Station (tegenover Prinsessegracht 4) naar het Indisch Monument en vervolgens naar de TongTongFair op het Malieveld.

Deze vaarten zijn incl. een hapje en een drankje en kosten 12,50 per persoon. Bij het Indisch Monument is gelegenheid om even uit te stappen en naar het monument te lopen.
Reserveren kan via de mail (info@willemsvaart.nl) , telefonisch (06 1985 32 80) en op ons kantoor (open vanaf 30 april), Veenkade 4.

20 t/m 23 juni : Sail Scheveningen
Na de Volvo Ocean Race in 2018 wordt Scheveningen dit jaar de finishplaats van een ander groot internationaal maritiem evenement. Tientallen grote zeilschepen komen van 20 t/m 23 juni volgend jaar naar de badplaats, omdat hier dan de finish is van de Liberty Tall Ships Regatta. Tien tot vijftien klassieke windjammers en rond de twintig middelgrote zeezeilschepen komen daarvoor naar de Scheveningse haven. Veel van deze schepen varen over de hele wereld en zijn alleen te zien bij grote internationale maritieme evenementen zoals Sail Amsterdam, maar nu dus ook voor het eerst in Den Haag.

De Willemsvaart verzorgt boottochten naar Sail Scheveningen. Ieder half uur vertrekt er een boot naar de kust. De eerste boot vertrekt dagelijks rond 11.00 uur bij het Centraal Station.
De boottocht duurt circa 30 minuten. Het definitieve programma van Sail Scheveningen is eind februari 2019 bekend en dan zal ook ons vaarschema verder worden uitgewerkt.

Heeft u interesse in deze rondvaart? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact